Ervaringen van ouders en kinderen

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt (wanneer ingevuld) niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We behouden het recht om berichten te verwijderen.
13 berichten.
Denise uit Barneveld
Ik heb net je verslag van het onderzoek bij onze dochter gelezen. Ik heb echt even wat tranen weg moeten vegen. Wat ben ik blij dat onze dochter echt uit deze tests naar voren is gekomen! Het geeft duidelijk aan waar โ€˜het probleemโ€™ zit en waar we, en hopelijk school, mee kunnen helpen om haar gelukkiger te krijgen. Gelukkig bevestigd het ons vermoeden dat het geen stoornis is, maar gevolg van haar brein die gewoon iets meer begeleiding moet krijgen zodat ze als zichzelf en naar haar kunnen kan functioneren. Voor mij is dit een enorm duidelijk beeld. Ik ben blij dat we dit aan school kunnen aanbieden, zodat zij zien wat ze nodig heeft. Ik wil je wel heel erg bedanken voor jouw hulp. We zijn er echt blij mee, we kunnen eindelijk verder nu.
Danielle uit Wageningen
Ik wilde even laten weten dat het met onze zoon super goed gaat! De keuze voor een andere school halverwege groep 5 is de beste keuze ever geweest, samen met de gesprekken die jij met hem hebt gevoerd en zijn bezoekjes aan een ergotherapeut. Hij zit weer super goed in zijn vel, wordt op school veel ingezet om ook anderen te helpen, waar hij enorm van groeit. Toen hij daar โ€˜binnenkwamโ€™ zat hij op een mavo niveau, gister hebben we het mooie definitieve havo/vwo advies gekregen. Hij zit heerlijk in zijn vel, mede dankzij jouw hulp. Heel veel dank daarvoor.
Anoniem uit Ede
Mailtje van een meisje dat ik een tijd voor begeleiding in de praktijk heb gehad voor zelfvertrouwen en erge faalangst: "Ik wilde je even mailen want ik heb laatst mijn rapport gekregen en wij hebben van die bolletjes en bij zelfvertrouwen heb ik het hoogste bolletje gekregen! En de juf zei dat ik zelfs al praatjes krijg in de klas! Ik ben hier echt super blij mee en ik wil je nog even bedanken dat je met mij wilde werken en dat je zoveel aan mij hebt verbeterd en dat je zoveel tijd aan mij besteedde. Dus bij deze BEDANKT!"
Marielle uit Renkum
Afgelopen maand is onze zoon door jou getest. Bedankt voor het uitgebreide verslag! School was heel blij met het duidelijke verslag met werkbare handvatten! Zowel van de leerkracht als de directeur en de IBer was dit een van de eerste reacties: "Wat een helder verslag en we herkennen X erin. Hier kunnen we wel wat mee."
IB-er uit Veenendaal
Ik ben de intern begeleider van een basisschool in de gemeente Veenendaal. Afgelopen schooljaar heb ik meerdere kinderen naar diverse instanties doorgestuurd m.b.t. onderzoek bij vermoeden van hoogbegaafdheid. Jongbegaafd was daar een van. Vervolgens heb ik hun ouders naar hun ervaringen gevraagd, zodat ik een goede verwijzing kan geven. Over Jongbegaafd zijn ouders zeer te spreken, vandaar ook dat ik nu alle ouders naar u toe verwijs.
Annemieke uit Doorn
Dank je wel voor je verslag van het onderzoek bij onze zoon. Eergisteren overleg gehad met de juf, ib-er en de mevrouw van het samenwerkingsverband. Van alle drie complimenten over de uitvoerigheid van het verslag en de hoeveelheid handreikingen. Mevrouw van het SWV vroeg zich bijna af of ze in dit stadium al wel nodig was... Dank voor je werk en veel succes verder!
Joost uit Ede
Sinds jouw verslag zijn veel dingen op zijn plaats gevallen, eigenlijk voor ons hele gezin. Onze dochter wilde nooit testen, maar bij jou kwam ze glunderend vandaan. Ze is erg opgelucht en kan zelf nu ook veel beter plaatsen wat er gebeurt op school, zowel in de klas als met vriendinnetjes. Waar ze goed in is en wat ze nog kan leren.
Petra uit Amersfoort
Dank je wel voor het uitgebreide en treffende verslag. Je observaties zijn leuk om te lezen en erg herkenbaar! L. vond het zo leuk bij jou, naar zo'n juf wil hij elke dag wel, zei hij ๐Ÿ˜‰
Ariane uit Apeldoorn
We hebben zojuist een gesprek gehad op de school van onze zoon over het verslag. Ik wil je graag de complimenten overbrengen van de school. De IB-er was heel blij met het verslag. Ze vertelde dat het het duidelijkste verslag was wat ze in jaren gezien heeft. Dit vooral door de kenmerkbeschrijvingen en aanbevelingen. Ook de pluspunten en valkuilen hebben ze veel aan. Bedankt hiervoor!
Linda uit Wageningen
Bedankt voor het duidelijke en uitgebreide verslag van het begaafdheidsonderzoek. We hebben een gesprek gehad met de docent van onze zoon en meteen ook de remedial teacher en die waren ook zeer te spreken over de kwaliteit van jouw rapport. Ze gaan je naam onthouden...