Ervaringen van ouders en kinderen

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt (wanneer ingevuld) niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We behouden het recht om berichten te verwijderen.
13 berichten.
John uit Bennekom
Op school werd onze dochter niet herkend als hoogbegaafd. Maar wel gezien als een moeilijk, verdrietig, ontevreden meisje. Op de plusklas jongleren.biz zag de juf in een uur wat onze dochter nodig had. En ze bloeide op deze plusklas zichtbaar op. Maar toch was ze gewond geraakt doordat ze zo lang niet gezien was in een wereld van onbegrip. Op advies van jongleren.biz zijn we naar Jessica (in hetzelfde pand) gegaan. En toen ging onze dochter weer stralen! We hadden niet durven dromen dat ze weer haar oude blije zelf kon worden. Wijzer en steviger dat wel! Jessica combineert een heel gedegen beroepsmatig inzicht met prachtig inlevingsvermogen. Ze zag onze dochter niet alleen, maar voelde haar ook!
Jacqueline uit Amerongen
Ik vind het erg fijn hoe Jessica achter ons staat en ons het gevoel geeft dat we het bij het rechte eind hebben met onze zoon. Jaren liepen wij tegen onbegrip aan, maar Jessica heeft echt begrip voor de situatie. Zij is er niet alleen voor onze zoon, maar biedt ook een steunend contact voor mij als moeder en geeft school inzicht in de problematiek en vooral ook mogelijkheden van hoogbegaafde kinderen. Top!
Marian uit Wageningen
Bedankt voor het uitgebreide en erg herkenbare verslag van het intelligentie-onderzoek bij onze zoon. We herkennen hem zeer goed vanuit jouw beschrijvingen, knap hoe je in zo'n korte tijd zo'n goed beeld van hem hebt gekregen!