HB Centrum Bennekom

“Daar kom je altijd blij vandaan!” 

In ons pand aan de Brinkstraat 9 in Bennekom vind je foto-brinkstraat-225x300Jongbegaafd en Jongleren.biz onder één dak; we werken daar samen in ons Hoogbegaafdheidscentrum Bennekom om kinderen, ouders en scholen verder te helpen. Zowel Sascha Brandse als Jessica van Mulligen zijn specialist hoogbegaafdheid, Jessica als GZ-psycholoog van Jongbegaafd en Sascha als talentbegeleider en leerkracht van de plusklassen van Jongleren.biz.

Wanneer een leerling vastloopt, is het soms lastig om precies uit te vinden waar de oplossing ligt. Dat is waar wij samen sterk in zijn, doordat we vanuit verschillende disciplines naar een kind en het systeem eromheen kijken.

Over ons

werk1Ik ben Jessica van Mulligen, moeder, GZ-psycholoog Kind en Jeugd en eigenaar van Jongbegaafd. Ik heb veel ervaring in het werken met – en het onderzoeken van – kinderen. Na mijn studie kinder- en jeugdpsychologie ben ik gepromoveerd in de ontwikkelingspsychologie en heb ik de postdoctorale studie GZ-psychologie Kind en Jeugd afgerond.

De keuze voor kinder- en jeugdpsychologie kwam voort uit de liefde voor het werken met kinderen. Kinderen zijn puur, hebben geen dubbele agenda en als zij ergens mee zitten is er ook écht wat aan de hand. Ik vind het bijzonder hoe elk kind weer uniek is en op zijn/haar eigen manier met dingen omgaat en over dingen nadenkt. Dit vraagt echter ook steeds weer een kindgerichte aanpak: wat is voor déze jongen of dít meisje de beste aanpak op dit moment in zijn/haar leven. Ik maak graag, samen met ouders, deel uit van die zoektocht, zodat het kind zichzelf leert kennen en zichzelf leert zijn.

Lees hier meer over Jessica

Ik ben Sascha Brandse, 37 jaar, moeder, leerkracht, coach, saschaonderwijsontwikkelaar en de eigenaar/oprichter van Jongleren.biz. In 2013 begon ik mijn eigen bedrijf en kon ik mijn veelzijdigheid hierin kwijt. Kinderen leren om ondernemend in het leven te staan, dat is mijn passie. Want als je weet hoe je in elkaar zit, waar je plezier in hebt, wat je wilt bereiken en hoe je daar komt, dan gaat alles zoveel gemakkelijker. Veel kinderen die bij Jongleren.biz terecht komen zijn dit op school in meer of mindere mate kwijtgeraakt. Mijn kracht ligt erin dat ik systemisch kijk én een groot empathisch vermogen heb, waardoor ik snel doorzie wat een kind nodig heeft. Het is een heerlijk vak om ouders en kinderen zo weer op weg te helpen!

Ga naar de website van Jongleren.biz