Ervaringen van ouders en kinderen

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt (wanneer ingevuld) niet gepubliceerd. Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben. We behouden het recht om berichten te verwijderen.
11 berichten.
Anoniem uit Ede
Mailtje van een meisje dat ik een tijd voor begeleiding in de praktijk heb gehad voor zelfvertrouwen en erge faalangst: "Ik wilde je even mailen want ik heb laatst mijn rapport gekregen en wij hebben van die bolletjes en bij zelfvertrouwen heb ik het hoogste bolletje gekregen! En de juf zei dat ik zelfs al praatjes krijg in de klas! Ik ben hier echt super blij mee en ik wil je nog even bedanken dat je met mij wilde werken en dat je zoveel aan mij hebt verbeterd en dat je zoveel tijd aan mij besteedde. Dus bij deze BEDANKT!"
Marielle uit Renkum
Afgelopen maand is onze zoon door jou getest. Bedankt voor het uitgebreide verslag! School was heel blij met het duidelijke verslag met werkbare handvatten! Zowel van de leerkracht als de directeur en de IBer was dit een van de eerste reacties: "Wat een helder verslag en we herkennen X erin. Hier kunnen we wel wat mee."
IB-er uit Veenendaal
Ik ben de intern begeleider van een basisschool in de gemeente Veenendaal. Afgelopen schooljaar heb ik meerdere kinderen naar diverse instanties doorgestuurd m.b.t. onderzoek bij vermoeden van hoogbegaafdheid. Jongbegaafd was daar een van. Vervolgens heb ik hun ouders naar hun ervaringen gevraagd, zodat ik een goede verwijzing kan geven. Over Jongbegaafd zijn ouders zeer te spreken, vandaar ook dat ik nu alle ouders naar u toe verwijs.
Annemieke uit Doorn
Dank je wel voor je verslag van het onderzoek bij onze zoon. Eergisteren overleg gehad met de juf, ib-er en de mevrouw van het samenwerkingsverband. Van alle drie complimenten over de uitvoerigheid van het verslag en de hoeveelheid handreikingen. Mevrouw van het SWV vroeg zich bijna af of ze in dit stadium al wel nodig was... Dank voor je werk en veel succes verder!
Joost uit Ede
Sinds jouw verslag zijn veel dingen op zijn plaats gevallen, eigenlijk voor ons hele gezin. Onze dochter wilde nooit testen, maar bij jou kwam ze glunderend vandaan. Ze is erg opgelucht en kan zelf nu ook veel beter plaatsen wat er gebeurt op school, zowel in de klas als met vriendinnetjes. Waar ze goed in is en wat ze nog kan leren.
Petra uit Amersfoort
Dank je wel voor het uitgebreide en treffende verslag. Je observaties zijn leuk om te lezen en erg herkenbaar! L. vond het zo leuk bij jou, naar zo'n juf wil hij elke dag wel, zei hij ๐Ÿ˜‰
Ariane uit Apeldoorn
We hebben zojuist een gesprek gehad op de school van onze zoon over het verslag. Ik wil je graag de complimenten overbrengen van de school. De IB-er was heel blij met het verslag. Ze vertelde dat het het duidelijkste verslag was wat ze in jaren gezien heeft. Dit vooral door de kenmerkbeschrijvingen en aanbevelingen. Ook de pluspunten en valkuilen hebben ze veel aan. Bedankt hiervoor!
Linda uit Wageningen
Bedankt voor het duidelijke en uitgebreide verslag van het begaafdheidsonderzoek. We hebben een gesprek gehad met de docent van onze zoon en meteen ook de remedial teacher en die waren ook zeer te spreken over de kwaliteit van jouw rapport. Ze gaan je naam onthouden...
John uit Bennekom
Op school werd onze dochter niet herkend als hoogbegaafd. Maar wel gezien als een moeilijk, verdrietig, ontevreden meisje. Op de plusklas jongleren.biz zag de juf in een uur wat onze dochter nodig had. En ze bloeide op deze plusklas zichtbaar op. Maar toch was ze gewond geraakt doordat ze zo lang niet gezien was in een wereld van onbegrip. Op advies van jongleren.biz zijn we naar Jessica (in hetzelfde pand) gegaan. En toen ging onze dochter weer stralen! We hadden niet durven dromen dat ze weer haar oude blije zelf kon worden. Wijzer en steviger dat wel! Jessica combineert een heel gedegen beroepsmatig inzicht met prachtig inlevingsvermogen. Ze zag onze dochter niet alleen, maar voelde haar ook!
Jacqueline uit Amerongen
Ik vind het erg fijn hoe Jessica achter ons staat en ons het gevoel geeft dat we het bij het rechte eind hebben met onze zoon. Jaren liepen wij tegen onbegrip aan, maar Jessica heeft echt begrip voor de situatie. Zij is er niet alleen voor onze zoon, maar biedt ook een steunend contact voor mij als moeder en geeft school inzicht in de problematiek en vooral ook mogelijkheden van hoogbegaafde kinderen. Top!